Szeretetünk forrása – Osho Meditációs Műhely augusztus 18-21.

Szeretettel várunk mindenkit a csoportba, aki szeretne tudatosságot, megértést és tisztánlátást vinni kapcsolataiba és karriertörténetébe.
Miért különleges ez a lehetőség?
– újfajta megközelítése a család- és rendszerállításnak, mert meditációs technikákkal ötvözzük azokat
– Magyarországon eddig ismeretlen technikák
– Szakmai színvonal, tapasztalat: az Olaszországból érkező terapeuta páros, Siddho és Anurag a hetvenes évek óta fejlesztik terápiás metódusukat. Mindemellett csodálatos emberek, hatalmas szívvel.Mire jó?
– nézz szembe, mik azok a gondolati modellek, gátak, amelyek nem engednek kiteljesedni a családi életben, a párkapcsolataidban – avagy, négy nap alatt felírod saját magadnak a boldogság receptjét
– gördítsd el a nehézségeket a munkádban, és egyengesd ki karriered
– kielégítőbb anyagi áramlás
– szabadabb élet, örömteli hétköznapok, gördülékeny munka, boldogságot nyújtó emberi kapcsolatok
– akár évek óta tartó családi konflktusok feloldása, szeretetteljesebb viszonyok,
– ismétlődő sorsmodellektől való szabadulás
– öntudatlanság helyett tudatosság.
 

Siddho Marchesi, különböző módszerek alkalmazásával több, mint 30 éve segíti az embereket pshichológiai növekedésükben. Családállítás, a belső férfi és nő, hipnózis és trauma kezelés témakörökben tart szakmai képzéseket, vezet workshop-okat világszerte. 1978-ban találkozik Oshóval, általa lép be életébe a meditáció és a szeretet ilyen minőségben, melyek azóta is a legfontosabb helyet töltik be mindennapjaiban és mindabban, amit munkája során megoszt az emberekkel.

Anurag Rasila meditációt és vállalati rendszerállítást tanít managereknek, vállalkozóknak és szakembereknek. Az ő nevéhez fűződik az “Öt elem konstelláció” módszere, mely a családállítás és a taoista megközelítésen alapuló tradicionális kínai orvoslás szintézise. Ezekben a témakörökben vezet képzéseket és workshop-okat.

Hozzájárulás: 75000 Forint. Jelentkezés: toscana10@gmail.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest