A szíved rezgése – szúfi meditációs hétvége november 4-5-én

Szúfi meditációs hétvége Sw Atmanandával november 4-5-én először Budapesten. A szúfizmus a szív ősi bölcsességének útja. A valós természetünk megtalálása, az ahhoz való visszatérés.

Míg a lélek napjának arca fenn ragyog
A szúfi, mint minden porszem, táncolni fog” – Rúmi

Ez a hétvége a szív terébe kalauzol minket, mert egyedül ebben a térben őszinték és valódiak érzéseink. A hétköznapjainkat immár annyira az elme uralja, hogy nehéz látni mi a valódi érzés, vagy mi csupán egy elme által generált paranoia. A szív érzései hitelesek, de ehhez közelebb kell kerülnünk a belső önmagunkhoz. A hétvége során olyan technikákkal ismerkedhettek meg, amelyek elkalauzolnak bennünket a szív őszinte forrásához. Sw Atmananda által vezetett meditációs hétvége két napja során különféle technikák segítségével használjuk a ritmust, a hangot, a táncot, a dalt, a költészetet, hogy valódi utazást tegyünk lényünk legmélyére.
A hétvégéhez való hozzájárulás: 25000 Forint, Sw Atmanda Olaszországból érkezik hozzánk, természetesen a programon lesz tolmácsolás. Az alkalmak 8:30-kor kezdődnek és előreláthatólag este 7:30-kor érnek véget. Jelentkezni az toscana10@gmail.com email címen, vagy az Osho Aktív Meditáció foglalkozások után személyesen lehet. Aki október 20-ig emailen jelentkezik, mind a két napon egy vegetáriánus ebédre a vendégünk!
Ha csak egy napra tudsz jönni, azt is megteheted, egy napra a hozzájárulás 15000 Ft.

—————————-

Sufi is the way of the heart’s ancient wisdom. The way to find and to return to our true nature.
During the two weeks of this group lead by Swami Atmananda (IT) we are going to explore sufi meditaiton tecniques that use sound, voice, dance, poetry to take us on a journey into the depths or our being where we can find infinite source of pure wisdom and love.
Contribution: 80 EUR.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest