Szántó Anett

anett

Az egész úgy kezdődött, hogy valamikor 2010-ben egy fitneszközpont nyílt napján kerestem a nekem való órát, amikor belecsöppentem egy csodálatos közösségbe, ahol mindenki mosolygott és láthatóan örömmel mozgott, táncolt. Engem is elragadott, azóta vagyunk elválaszthatatlanul együtt mi, a Nia és ÉN.

Elvarázsolt a zene, a tánc és elvarázsoltam magam, mélységeken és magasságokon keresztül fedeztem fel időről-időre önmagam olyan részeit, amiket eddig észre sem vettem, vagy nem voltam feléjük kellő figyelemmel, kerültem egyre közelebb önmagamhoz, gyógyultam, változtam, finomodtam, tanultam meg szeretni a testem, kerültem harmóniába önmagammal.

Aztán egyre inkább erősödött bennem az érzés, milyen jó lenne másokkal is megosztani ezt a csodát és átadni az örömöt, amit én a táncomban megélek. 2014 elején lettem fehér öves NIA tanár, Ann Christiansen-től tanultam, mesteremnek mégis Eőry Enikőt tartom, akinek nagyon hálás vagyok, hogy idáig eljutottam.

Szóval valahogy így lettünk igazán MI: NIA + ÉN + TE

Egyszer szembejött velem ez a mondat: “Tegyél valami jót a testeddel, hogy a lélek kedvet kapjon ahhoz, hogy benned lakjon!” Én egy ideje már eszerint élem a mindennapjaimat. Mit szólnál hozzá, ha együtt tennénk?

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest