Browse By

5Ritmus óra minden kedden Fejér Péterrel

Minden kedden 19-21 óra között

Helyszín: The Shift, 1061 Budapest, Andrássy út 35. (Bejárat az Andrássy felől a DM melletti kapun. Fel kell csengetni.)

Belépő: egyszeri alkalom 4000 Ft, 5 alkalomra szóló bérlet 12 000 Ft. A bérlet az első használattól kezdve 5 hétig érvényes a keddi és csütörtöki órákra.

Az aktuális járványügyi szabályozások értelmében az órákon “kizárólag a koronavírus ellen védett személy vehet részt”.

Ezekbe a foglalkozásokba bármelyik alkalmon bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása. Itt nem lehet hibázni.

“Azért táncolunk, mert ez a leggyorsabb, legegyenesebb út az igazsághoz – nem valami nagy mindenki igazságához, hanem az egyszerű személyes fajtához, ahhoz a mi-is-történik-épp-bennem fajta igazsághoz.  Amikor táncolok lehámlik a múltam, elfelejtem a jövőm, és belehullok a pillanatba, megérkezve a talpaimra.”

– Gabrielle Roth