Browse By

Anaiya Sophia Budapesten szeptember 27-29-én!

Szeptemberben Anaiya Sophia, a nemzetközileg elismert író, mesélő, misztikus közszereplő, a szépség és a női erő vénuszi nagykövete Budapestre látogat. Három programon találkozhattok vele, a rajtuk való részvétel nem egymáshoz kötött. Szeptember 27-én egy bevezető estet tart, szeptember 28-án a legújabb könyvéhez kapcsolódó, “A Női Erő Felemelkedése” workshopot, majd 29-én Mária Magdolna Misztériumába vezet be minket.

Az események magyar nyelvű linkjeit az alábbi facebook oldalakon találjátok, regisztrálni mindegyikre Anaiya Sophia honlapján tudtok.

Az események nyelve angol, de kérésre magyar nyelvű fordítást biztosítanak a szervezők.

Szeptember 27., péntek 19-22 óráig: Bevezetés a Test Szentségének Felébresztésébe – A Test Szentségének Felébresztese egy workhop, ahol előhívjuk az elfelejtett emlékeinket arról, hogyan nyitssuk meg és ébresszük fel testünkben a teljes női erőt, potenciált, a gyógyítást képességét.
Az itt végzett munka arra a benned rejlő tudásra nyit meg, aminek csak arra van szüksége, hogy megengedd magadnak a a vele való kapcsolódást, és hogy kapjon egy kis lökést, hogy ismét megtestesüljön benned.

Szeptember 28., szombat, 10-18 óráig: A Női Erő Felemelkedése workshop – Interaktív technikák, légzés, tánc és a tapasztalások megosztásán keresztül fel- és megidézzük a Női Erő esszenciáját, amely nem csak Kifejező, Közvetlen és Figyelmes, hanem tökéletesen Együttérző és szinte szívfájdítóan Gyengéd. A workshopon létrehozott megszentelt térben, tisztelegni fogunk Káli, a Fekete Madonna, és Inanna ( női principiumok) előtt és velük együtt egy rendkívűl erős és hatékony erőátvitelhez teremtjük meg a lehetőséget.

Szeptember 29., vasárnap 10-18 óráig: Mária Magdolna miszétriumok – Az egyik kérdés, amelyet érdemes feltenni magadnak, mielőtt csatlakozol a workshophoz: Kész vagyok-e szembenézni az igazsággal és kiállni érte? Lehetséges-e az, hogy közöttünk élnek a vérvonal élő leszármazottai, és ha igen, tudják-e? Mi történt azokkal, akik gnózist (üdvözítő igaz tudást) kaptak és a radar alatt csúsztak át, hogy ne vegyék észer őket – mi lenne, ha mi lennénk vagy mi voltunk ők? Cselekednénk-e másképp? Miután megkaptuk ezt az tudást – nincs visszaút.

Kérdéssel, kéréssel, információért bátran forduljatok a szervezőhöz a katirapai@gmail.com email címen.

Anaiya Sophia a szervezőkkel együtt minden szívét, önmagát megnyitó érdeklődőt nagy szeretettel vár. 💝