Browse By

Gyógyító Nia – Nia Moving To Heal

Hétfőn és szerdánként 10:30-11:30-ig.

Ha testileg vagy lelkileg úgy érzed, hogy egy dinamikusabb órát most nem tudsz, vagy nem szeretnél végigcsinálni, akkor a Magyarországon egyedülálló, kizárlag nálunk megtalálható Nia Moving To Heal órán van a helyed! Egyszerűsített, könnyített mozdulatok, hogy jobban érezd magad, hogy  gyógyulásod útján az öröm, a kényelem kísérjen.

Ezt az órát azoknak ajánlom, akik már régen nem mozogtak, ajánlom mindazoknak, akik testi vagy lelki traumából gyógyulnak, gyógyulnának, meleg szívvel ajánlom a bölcs asszonyoknak, akiknek a tudására minden nőnek szüksége lehet. Finomhangolunk, önmagunkra figyelünk, engedjük a testünket gyógyulni és gyógyítani.

SCS_6208

Mindannyian tudjuk, hogy a testünk mozgásra teremtetett. A mozgás ráadásul az egyik legegyszerűbb eszköz, ami a rendelkezésünkre áll, hogy segítsük a testünk gyógyulását, a fájdalom enyhítését, a harmónia megtapasztalását. Bármi lehet a “betegség”, a legtöbbször kiderül, hogy a mozgás a gyógyulás egyik eszköze.

Az öngyógyítás nem más, mint hogy a választásaimmal, a döntéseimmel olyan változást idézek elő az életemben, amely pozitív hatással van a testemre, az elmémre, a lelkemre. Ha jobban odafigyelek a testemre, újabb és újabb felfedezéseket tehetek, hogy mi az, ami beválik, ami hasznos a felépülésem szempontjából. Ez a folyamat mindenki számára más, egyedülálló, türelmet, energiát, szeretet és bizalmat kíván meg.

Mi a három gyakorlat, ami a gyógyulás elengedhetetlen része?

  1. Olvasd és értsd meg a tested nyelvét.
  2. Válaszd ki a számodra gyógyító hatású zenét, táncolj és mozogj rá.
  3. Táncolj úgy, hogy érezd, hogy gyógyulsz.

A Nia Moving To Heal órán ezt kínáljuk számodra!

Az óra mindenki számára nyitott, előzetes egyeztetés miatt kérünk, hogy jelentkezz be az info@theshift.hu email címen, vagy a 06203882439-es számon.