Browse By

Expand:ed – Camilla Steen Larsen Budapesten

Expand:ed: tudatos tánc workshop Camilla Steen Larsennel (DK)

“Én vagyok a pihenő két hang között” – Rainer Maria Rilke

Az Expand:ed arra hív meg, hogy tágítsuk a látóterünket, és egyenlő figyelemmel, előítélet nélkül vigyük a figyelmünket minden irányba.


A bizonytalanság, amikor megmozdultunk, arra kéri a jelenlétünket, hogy érkezzünk meg a térben, a jelen pillanatba, oda, ami a már nem szükséges és ami aközött helyezkedik el, amit meg akarunk tapasztalni.A lélegzetvételek, a szívdobbanások és a fájdalmak hangjai között találkozunk, kitágítjuk és kifejezzük, ami felbukkan, lágy tekintettel visszatérünk és újrakezdjük. A csendben és a hangban mozgunk, és a világ velünk mozog. A hangok közötti szünetet egyedi parányságunkkal töltjük meg – a szünet meghív minket, hogy gyökereinket megpihentessük, meglocsoljuk, tápláljuk.


A mozdulatlanság lesz az, amikor minden megelevenedik, nincs mit tennünk, és mindent megtapasztalhatunk.Nem csak szükség van ránk, de nekünk is szüskségünk van arra, hogy ágainkat a jövő égboltja felé nyújtsuk és a világgal szívünkkel találkozzunk először.


Idegrendszerünket így kondicionáljuk az újjal, amiben vagyunk, legyen az egy hely, ahol megpihenhetünk, ahol a közösség karjaiban befogadásra találunk – ahova a tudatos tánc útja vezet bennünket.
A küszöbön találkozunk, és hagyjuk, hogy a szünet megtaláljon minket, tudván, hogy a most földje a hangok közötti pihenés – ez a meghívás befelé.


A szabad mozgáson keresztül arra bátorítjuk a testet, hogy mondja ki 1000 szavát, néha egyetlen gesztussal, néha hevesen táncolva – MINDENKIT szívesen látunk.A részvételhez nem szükséges előzetes mozgástapasztalat. Hozd magaddal a tested, engedd el a hasad és légy kíváncsi.


Október 2.:
14:00-17:00 Expand:ed Workshop
17:30-18:30 MasterClass

Október 3.:
18:00-19:00 Nia MasterClass

A workshop díja 40 euro, a MasterClass díja 20 euro alkalmanként.

Csomagárak:

Workshop+1 MasterClass: 55 euro
Workshop+ 2 MasterClass: 70 euro
2 MasterClass: 30 euro

Jelentkezni a niakinga@gmail.com email címen tudtok, az eseményen való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, de regisztrációhoz kötött.


Camilláról:
Camilla a tudatos táncot, mint életstílust és életmódot használja arra, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Hisz abban, hogy minden egyes ember egyedi és céllal érkezett ide. A tánc a kedvenc nyelve három éves kora óta. A mozgó jelenlét, a tudatos élet, a megtestesült vezetés, ez néhány azok közül, amit a táncparkettre és a mindennapokba is magával hoz. A szíve erősen dobog a közösség karjaiba való belehajlás erejéért, hogy tanuljunk egymástól.

További információ:
WWW.BE-MOVED.DK vagy WWW.CAMILLA.LIFE