Browse By

Nia. Neked. Takács Zsófival

6 alkalom, ami neked és rólad szól. Az őszi hűvös estékkel indulunk és a tavaszi, megújuló délutánokba érkezünk. Havonta 1x táncolunk, beszélgetünk, együtt vagyunk. Mindig lesz nálam egy illóolaj, puha takaró, finom tea és egy ölelés is, ha arra lenne éppen szükséged. 

A terápiát, a mélyre ásást meghagyjuk máskorra, ezeken az alkalmakon “csak“ összeülünk egy kicsit és persze táncolunk, mert az jó és mert nagyon kell, mindannyiunknak. Kell, h legyen egy olyan tér, ahol bátran hátradőlhetünk. 
Kinek szól? Neked. A nőnek, aki• néha túl fáradt és elfelejti, ki is ő valójában,• a nőnek, aki keresi önmagát,• a nőnek, aki sokat ad és keveset töltekezik, • a nőnek, aki szeret egyedül lenni és annak is, aki kapcsolatra vágyik,• a nőnek, aki anya szeretne lenni és• a nőnek, akinek anyaként szüksége van magára szánt időre. 
Mindegy, kinek hol tart éppen az élete, mi van éppen a fókuszában, a közösség megtartó erejével tényleg szárnyra kaphatnak a vágyaink, élesebbé, elérhetővé válhatnak a céljaink, és egyszerűen csak könnyebbek lesznek a lépteink – tapasztalatból tudom. 


Tarts velünk és táncold el a saját táncodat! 

A 6 alkalom:

2022.10.30.

2022.12.04.

2023.01.14.

2023.02.04.

2023.03.11.

2023.04.15.


Az alkalmakra csatlakozhatsz külön-külön is, de lesznek olyan részei az együtt töltött időnek, ami miatt kerekebb, ha mindegyiken ott vagy. 


A részvételi díj: 3.600 Ft/ alkalom. További információ: nia.soulstation@gmail.com.
Szeretettel várlak!

Takács Zsófi

Fekete öves Nia tanár és aromaterapeuta