Browse By

Őszi Nia elvonulás a Balatonnál október 25-27-én

Az októberi újholdat megelőző hétvégén a Természetes Idő lesz a fókuszunkban. Három nap, ami csak a miénk, napi két tánc, reggel jóga, délután meditáció. Ez az időszak a befelé fordulásé, már nem számot kell vetnünk, hanem rendeznünk, rendeződnünk, merni lassulni, merni megengedni.

És miért a Természetes Idő? Mert a Természetes Idő kapcsol össze a saját mozdulataiddal, ebben tudod meghatározni a mozdulatok közben megjelenő (testi) érzeteket. A mozdulatokat elég hatrározottan az ízületeinkben, a mozdulat “nagyságát” a kezünkkel és lábunkkal tudjuk a legginkább érzékelni. A Nia megtanít arra, hogy hogyan mozgagasd meg energetikailag úgy a 13 nagy ízesülésésedet, hogy az fizikia mozgás idézzen elő, és hogy hogyan hsználd úgy a kezeidet, hogy el tudd magad helyezni térben és időben. A saját Természetes Idődben mozogva a flow élmény érkezik meg. Tudod, hogy merre kell menned, mit kell mozdulnod, hogy ellazzulj, hogy egyensúlyba kerülj, a középpontodba is vissza tudja akár húzódni. A kapsolatod a térrel és az idővel organikussá válik, könnyen mész az áramlással, nem tartasz ellen.

A hétvége időpontja: október 25-27., helyszíne a Szeremley Vendégház.

A hétvége ára 45 ezer forint, helyedet 15 ezer forint előleg bfizetésével tudod biztosítani. Az ár tartalmazza a szállás, a vegetáriánu/vegán étkezések  (reggeli, ebéd, vacsora, snackek), a foglalkozások és az idegenforgalmi adó díját.

Aludni 2-3-4 ágyas, saját fürdőszobás szobákban alszunk, az odajutáshoz telekocsikat szervezünk.

Az elvonulást Brezina Kinga tartja.

Ha bármi kérdésed van az órák után vagy a niakinga@gmail.com email címen keress meg.