Browse By

Takács Zsófi

17360516_1495435350487059_1102628081_n

Takács Zsófi vagyok, kék öves Nia tanár és aromaterapeuta

8 évvel ezelőtt találkoztam a Nia tánccal, mely első alkalommal magával ragadott. 2015-ben elvégeztem a fehér öves képzést, majd 2016 őszén a kék öv következett Helen Terry-vel, az egyik legcsodálatosabb Nia trénerrel.

Amellett, hogy saját óráimat tartom, magam is előszeretettel járok táncolni. Megtaláltam ebben a mozgásformában mindazt, amire szükségem van: segít kikapcsolni, feltölt energiával, segít észre venni a saját testem igényeit és egyensúlyba kerülni önmagammal, általa hangsúlyt kap a nőiességem, és megélhetem közben a kreativitásomat is.

A Nia mellett ismertem meg az Ageless Grace agyfejlesztő programot, és az elsők között végeztem el ezt a képzést Magyarországon. Fontosnak tartom, hogy a testem edzése mellett szellemileg is friss maradjak, legyen elég ötletem és energiám az új dolgokra és a megvalósításukhoz. Hamarosan szeretném majd ezeket az órákat is elindítani.

A mozgás mellett pedig fontos helyet kapnak az illóolajok, az aromaterápia számomra egy varázslatos világ, mely segítségül hívva a növényekből nyerhető esszenciákat, szintén a testi-lelki harmónia megteremtésére törekszik, éppen úgy, mint a tánc. 

Az elmúlt években e két dolog igencsak összefonódott és mára már tökéletes egységet alkot az életemben.

Bár soknak tűnhet ennyi minden, én mégis úgy érzem, így kerek az életem és hálás vagyok, hogy megtaláltam ezeket a társakat, melyek végigkísérnek utamon.